Donateurs

Er zijn door de jaren heen diverse leden die als donateur het mogelijk hebben gemaakt om projecten binnen de club te realiseren. Daar zijn we zeer dankbaar voor. Zonder deze bijdragen was het eigenlijk nooit mogelijk om deze projecten te doen slagen. Ook u kunt uiteraard als donateur optreden. Neem daartoe contact op met het bestuur. Recente voorbeelden van donaties zijn:

Gerealiseerde projecten:

  • Rolluiken aan de kopzijde van het clubhuis waardoor het clubhuis ook in de winter bruikbaar wordt voor activiteiten; geheel opgebracht door 3 leden van Unicum
  • Speciale opslagruimte voor de onderhoudscommissie aan de achterzijde van het clubhuis; mede door een forse bijdrage van een lid van Unicum
  • Muziekinstallatie waardoor het mogelijk wordt zowel dagelijks gemakkelijk muziek in het clubhuis te kunnen luisteren vanaf je eigen smartphone of tablet en het ook mogelijk wordt om bij feesten en partijen een voldoende en goed geluide muziek ten gehore te kunnen brengen; door ...
  • Beplanting op het park; op diverse plaatsen op het park zijn prachtige bloeiende bomen en struiken almede hagen en bloem-beplanting aangebracht. Die worden keurig onderhouden door de onderhoudscommissie die iedere dinsdagmiddag op het park bezig is. Maar voor vervanging en uitbreiding van die beplanting zijn geen financiën beschikbaar en worden heel vaak door leden persoonlijk geschonken, soms omdat een mooie gezonde plant uit hun eigen tuin moet worden verwijderd, soms ook aangeschaft om het park van TC Unicum verder op te fleuren. Alle bijdragen in deze worden zeer op prijs gesteld, graag wel in overleg met de onderhoudscommissie.

Allerlei wensen:

  1. De inrichting van het clubhuis heeft eindelijk steeds aandacht nodig. Momenteel wordt in overleg met de BSO naar wat nieuwe meubels een aankleding gekeken. 
  2. Inrichting "bestuurskamer". Momenteel is de bestuurskamer niet representatief genoeg om vergaderingen te houden of als commissiekamer dienst te doen. Het dakraam is al jarenlang defect, de vloerbedekking is al heel lang aan vervanging toe en een inrichting met goede kantoorinventaris en een goede printer, zou het gebruik van deze ruimte prettiger kunnen maken en ook nog andere doelen dienen zoals als mogelijke huiswerkbegeleiding.
  3. LED verlichting voor de tennisbanen, de stroomkosten van LED verlichting zijn ongeveer 20% van de gebruikelijk energiekosten en LED verlichting is gemakkelijk en sneller inschakelbaar
  4. Video-camera's op het park. Voor de barbezetting zou het een veiliger gevoel geven goed te kunnen zien wat er op het park gebeurt en vooral ook of de banen 6 t/m 10 nog bespeeld worden (verlichting uit). Ook kunnen video-camera's via de website informatie geven over de drukte op het park en de toestand van de banen (bij regen). Tijdens toernooien kan de toernooileiding daarnaast gemakkelijker in de gaten houden hoe het verloop van de partijen is. De basismogelijkheden om dit te realiseren zijn al haalbaar vanaf enkele honderden euro's.
  5. Electronisch toegangscontrole-systeem die het mogelijk maakt om met de KNLTB-pasjes die iedereen heeft niet alleen voor het afhangbord te gebruiken maar ook voor toegang tot het clubhuis, of alleen de toiletten, of tot het park (poorten) en/of tot ruimten in het clubhuis (keuken, bestuurskamer, voorraadhok, werkkast, voorraadhok, meter/computerkast etc. etc.) Naast het feit dat dit veel sleutel-gedoe voorkomt kan aan ieder lid via Internet dan toegangsrechten worden gegeven (en ingetrokken) en is daarnaast bij te houden wie waar is geweest. Initiële kosten (basisstation en enkele deuren) bedragen enkele duizenden euro's. Daarna is het modulair uitbreidbaar.
  6. ...

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden
Nederland