SponsorKliks

Wat houdt deze Sponsorskliks-pagina in?

TC Unicum werkt samen met SponsorKliks om voor extra sponsor-inkomsten te zorgen. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt in de clubkas van TC Unicum gestort.
Dat geldt als er online wordt gekocht bij honderden winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp of Booking.com maar ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl of bij reizen via Expedia.nl.
Dus ga bij de volgende online aankoop via onze website of onze pagina bij SponsorKliks en gebruik SponsorKliks.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en dan kun je ons dus helpen.
En wat helemaal fantastisch is: Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze tennisclub, zonder dat het je een cent extra kost!

Het concept is dus heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van TC Unicum bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan uw vereniging uitbetaald! U betaalt niets extra!
  • geen risico
  • gratis aanmelding
  • geen administratie
  • geen verplichtingen
  • onmiddellijk opzegbaar


Klik op dit logo voor de SponsorKliks-pagina
van TC Unicum.
Dit Logo met link staat ook in de rechterkolom
van iedere pagina op onze website

Extra: Wekelijkse aanbiedingen per e-mail

Van belang is wel dat je de SponsorKlik niet vergeet! Klik op deze aanbiedingen link om je e-mailadres door te kunnen geven.

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je éénmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies voor TC Unicum en  wekelijks een bericht met extra online aanbiedingen. Soms zijn dat eenmalige aanbiedingen, soms is dat ook een tijdelijk hoger sponsor-percentage. Het is een extraatje vóór het weekend en tevens een leuke herinnering om de kliks voor TC Unicum niet te vergeten.
Daarmee verwachten we dat de sponsor-inkomsten voor TC Unicum fors kunnen groeien.

Uiteraard kan jouw e-mailadres op elk gewenst moment ook weer verwijderd worden, je ontvangt dan geen berichten meer van SponsorKliks.

Sponsor-Links naar de websites / webwinkels

Om te zorgen dat bij jouw online inkopen of bestellingen een percentage als sponsorinkomsten naar TC Unicum gaat kun je klikken op onderstaande logo's of op de links van de TC Unicum pagina bij SponsorKliks waar alle webwinkels en andere mogelijkheden zijn opgenomen.
Het aankopen blijft anoniem, aankopen worden NIET door Sponsorkliks geregistreerd.
Voor verdere vragen kunt u terecht bij [email protected].


Hieronder staan tientallen webwinkels. Elke aankoop bij deze bedrijven via een klik op het logo levert TC Unicum een commissie op.
Op de TC Unicum-pagina bij SponsorKliks kunt u ook gemakkelijk zoeken door te selecteren op categroieën.

 


 


 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden
Nederland