Zondag Avond Competitie 2018

Inschrijven Zomer ZondagAvondCompetitie 2018

Thema: Hollywood

De zondagavondcompetitie 2018 belooft een groot succes te worden. We wanen ons in de Hollywood sferen. Jullie gaan stralen als sterren en worden verwelkomd op de Walk of Fame.

Basale opzet:

  • Van 8 april tot 10 juni staat de club een negental zondagavonden in het teken van de ZAC!
  • Een super gezellige, onderlinge en toch ook fanatieke competitie!
  • Ieder team speelt steeds een DD, HD en 2 mix dubbels. De teams bestaan uit 3 dames & 3 heren.
  • De eerste wedstrijd start om exact 18.30 uur.
  • Wedstrijden duren 45 minuten (inclusief inspelen en slepen van de baan). Als de toeter gaat, wordt direct gestopt met tennissen en gaat de volgende wedstrijdtijd in.
  • De laatste wedstrijd is om 21.30 uur afgerond, zodat iedereen nog rustig een drankje kan drinken en op tijd naar huis toe kan.

Wie kan meedoen?

Iedere volwassene op niveau 6, 7, 8 en 9 kan meedoen. De teams (in principe 3 mannen en 3 vrouwen) zullen over 2 of 3 poules verdeeld worden. We willen weer zoveel mogelijk mensen mee laten doen. We reserveren ook weer plaatsen voor nieuwe leden, die zich op de open dag aanmelden. Inschrijving geeft echter nog geen garantie dat je ook wordt ingedeeld. Het kan zijn dat je toch niet wordt geplaatst, omdat er anders onevenwichtig teamsamenstellingen ontstaan, bijv. opgave van te veel vrouwen ten opzichte van het aantal mannen.

Wat zijn de speeldata?

In principe wordt er gespeeld op de volgende dagen: 8 april, 15 april, 22 april, 6 mei, 13 mei, maandag 21 mei, 27 mei, 3 juni. De slotavond zal plaatsvinden op 10 juni. Afhankelijk van het aantal teams kan er nog iets wijzigen in deze speeldata. Als dat het geval is, wordt dat tijdig doorgegeven.

Hoe schrijf ik me in?

Als je mee wilt doen kun je je tot 20 maart 2018 inschrijven via onderstaande link.
https://goo.gl/forms/1Xz8lY8n61EojvuD3

Het is de bedoeling dat iedereen zelf het formulier invult. Op het inschrijfformulier kan je aangeven bij wie je in het team wilt. Dit kan ook al een voltallig team zijn. Wij stellen uit de inschrijvingen de teams samen. Teaminschrijvingen worden in principe gehonoreerd, tenzij het team qua niveau te afwijkend is van de overige teams. In dat geval wordt in overleg met jullie een andere teamindeling gemaakt. Per team moet er een captain worden benoemd of benoemen wij een captain. Die persoon is ons aanspreekpunt voor het team.

Hoe zit het met bardiensten?

Elke avond worden er twee teams ingedeeld voor het beheren van de keuken en de bar. De indeling van de bardienstteams gedurende de gehele ZAC wordt gelijk met het speelschema bekend gemaakt.

Wat valt er te winnen?

Naast de oscar voor diverse categorieen, valt elk team dat meedoet in de prijzen. Wat er gewonnen kan worden, hebben jullie zelf in de hand. Elk team zorgt voor een origineel en gezellig cadeau, ter waarde van 25 – 30 euro. Daarbij zou het mooi zijn als het cadeau in zessen deelbaar is. Op de laatste avond doen we de prijsuitreiking waarbij de winnaar van elke poule als eerste een keuze maken uit de uitgestalde prijzen.

Wanneer krijg ik bericht?

Uiterlijk 4 april krijgt iedereen die zich ingeschreven heeft de teamindeling en het wedstrijdschema toegestuurd. Ook zal dan alle benodigde informatie op de Unicum website te vinden zijn.

Tot begin april! Groeten,

Barbara Smaal 06 – 48010047
Martin Uunk 06 – 27743523
Liz-Ellen Groot 06 - 15414095
Nicole van Keulen 06 – 12304400
Barbara van de Loo 06 - 10194474

Vragen? Mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden