Vrijdag TOSS avond

Al heel veel jaar is de vrijdagavond op Unicum bekend als de rackettrek-avond. U kunt uw KNLTB-pas afgeven aan de barbezetting en de pasjes worden in groepjes van 4 ingedeeld voor dubbels van drie kwartier.

Nadat de wedstrijden begonnen zijn worden de pasjes opnieuw ingedeeld. Leden die nog niet eerder gespeeld hebben komen als eerste aan de beurt maar vaak kunt u gewoon in de volgende ronde doorspelen. Als u uw KNLTB-pas vóórdat u de baan op gaat ondersteboven legt (dus met de foto naar beneden) dan wordt u niet meer opnieuw ingedeeld voor een volgende ronde.
Het rackettrekken op de vrijdagavonden gaat het gehele seizoen door behalve tijdens toernooien. Iedereen die zin heeft om te dubbelen, kan naar de club komen en wordt dan met enkele andere Unicummers ingedeeld. Het is daarom altijd weer verrassend met wie en tegen wie u speelt. Een uitstekende mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen om direct eens een extra tennisafspraak mee te maken. 

De eerste ronde van het rackettrekken begint elke vrijdagavond om 19:30 uur. De volgende rondes starten ong. om 20.15 uur, 21.00 uur en 21.45 uur. Na de laatste ronde kun je nog een half uurtje doorspelen. Het is natuurlijk mogelijk om op een later tijdstip aan te schuiven of tijdens de avond een ronde over te slaan.

Er zijn 5 banen beschikbaar voor het rackettrekken. Het bestuur heeft twee banen (9 en 10) beschikbaar gehouden om af te schrijven voor vrij spelen. Op de andere banen kan worden gespeeld op sommige banen nadat de lessen zijn afgelopen (zie afhangbord). Tijdens de toernooien gaan de toernooiwedstrijden natuurlijk voor (zie afhangbord).

Maandag- en donderdag-ochtenden

Voor dames is er eveneens de mogelijkheid om op maandag- of donderdagochtend damesdubbels te komen spelen. Die ochtenden beginnen om 9.00 uur.
Wij wensen u veel tennisplezier!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden
Nederland