TOSS avond

Op de Toss-avond op Unicum (vrijdagavond) kun je jouw KNLTB-pas afgeven aan de barbezetting en de pasjes worden in groepjes van 4 ingedeeld voor dubbels van drie kwartier. De Toss-avond begint om 19:30 uur maar je kunt ook rustig later aanschuiven!
Tijdens de competitieperiodes kan het te druk zijn op de vrijdagavond. Dan wordt de Toss-avond verzet naar een andere dag in de week. Dat wordt tijdig door het bestuur aangekondigd.

Organisatie Toss-avond

Nadat de wedstrijden begonnen zijn worden de aanwezige pasjes opnieuw ingedeeld. Leden die nog niet eerder gespeeld hebben komen als éérste aan de beurt maar vaak kunt je, ook als je net gespeeld hebt, in de volgende ronde gewoon doorspelen.
Als je jouw KNLTB-pas vóórdat je de baan op gaat omdraait (dus met de foto naar beneden) dan word je door de barbezetting NIET opnieuw ingedeeld voor de volgende ronde.

De Toss-avond op de vrijdagavonden gaat het gehele jaar door.
Iedereen die zin heeft om te dubbelen, kan naar de club komen en wordt dan met enkele andere Unicummers ingedeeld. Het is daarom altijd weer verrassend met wie en tegen wie je speelt. Een uitstekende mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen om direct eens een extra tennisafspraak mee te maken.

Tijdsindeling

  • De eerste ronde van de Toss-avond start elke vrijdagavond om 19:30 uur.
  • De volgende rondes starten ong. om 20.15 uur, 21.00 uur en 21.45 uur.
  • Na de laatste ronde kun je nog een half uurtje doorspelen.
  • Het is natuurlijk mogelijk om op een later tijdstip aan te schuiven of tijdens de avond een ronde over te slaan.

Baan 1 t/m 5 zijn beschikbaar voor de Toss-avond.
Het bestuur heeft twee banen (8 en 9) gereserveerd gehouden om via het afhangbord af te hangen voor vrij spelen. Op de les-banen (op vrijdag-avond zijn dat baan 6 en 7) kan vrij worden gespeeld nádat de lessen zijn afgelopen (zie afhangbord).
Maar je kunt ook een keertje padel gaan uitproberen als de padel-banen gereed zijn.

Toss ochtenden op Maandag- en donderdag

Voor dames is er eveneens de mogelijkheid om op maandag- of donderdagochtend damesdubbels te komen spelen. Die ochtenden beginnen om 9.00 uur.
Wij wensen u veel tennisplezier!

Recreatieve dubbels overdag voor senioren

Ook op de andere ochtenden (soms 's middags) zijn veel andere groepen actief.
Het wedstrijdschema van aantal georganiseerde dubbel-partijen kun je terugvinden op de pagina Evenementen / Unicum Dubbels (eerst inloggen voordat je de pagina kunt zien).
Verdere informatie en contactpersonen zijn daar ook opgenomen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden