Park en Route

Park

Het tennispark van Unicum is met recht een Park. Er wordt gespeeld op 10 gravelbanen, die alle voorzien zijn van verlichting (tot ± 23.00 uur). Anders dan op menig park zijn de banen op Unicum speels gerangschikt, met veel bossages en bankjes voor de toeschouwers. Trots van het park is ons clubhuis.

Openingstijden Park

Het seizoen loopt van 1 april tot 15 oktober. Op werkdagen van 9.00 tot 23.00 uur is het park open. Op zaterdag is het park van 9.00 tot 20.00 uur geopend. Indien men voor 20.00 aanwezig is kan men (zonder kunstlicht) doortennissen en zelf het hek sluiten. Op zondag is het park van 9.00 tot 19.00 uur open en kan men eveneens, mits op tijd aanwezig, doortennissen en zelf het hek sluiten.

NB: Tijdens competitiedagen en toernooien is het clubhuis langer open en wordt ook eventueel met kunstlicht gespeeld tot de wedstrijden zijn afgelopen.

Openingstijden Clubhuis

Het clubhuis is dit seizoen altijd open als er een evenement is (competitie, toernooi, patattennis, etc.). Maar als er geen evenement is, is er tussen 12.30 en 16.00 uur vaak niemand op het park aan het tennissen. Het is dan zonde om toch iemand achter de bar te hebben. Daarom is op die dagen het clubhuis dicht tussen 12.30 en 16.00 uur. Tussen 09.00 - 12.30 en van 16.00 tot de sluitingstijd van het park is het clubhuis dus wél open. 

Op de dagen dat het clubhuis 's middags dicht is, geldt het volgende voor openen en sluiten:

  • De gemeente doet het park 's ochtends open. Tot 1 mei doet de gemeente ook het clubhuis open, daarna geldt een andere regeling die nog bekend zal worden gemaakt.
  • De bardienst sluit om 12.30 uur het clubhuis af (NIET het park). Sleutel graag via het gat in de achterdeur. 
  • Op ma, di en do doet de BSO open, op wo en vr de trainers van Match. 
  • De bardienst om 16.00 uur vindt dus een open clubhuis. Graag de sleutels weer in de kassalade leggen. 

Voor vragen: Bel de bardienstcoördinatie: 06-42391651.

Route

Het tennispark ligt hemelsbreed ongeveer 500 meter noordelijk van het station Leiden Centraal pal aan de westelijke kant van het spoor, verder ingesloten door de Haarlemmertrekvaart en de Broek en Simontjespolder. 

Voor fietsers zijn er twee ingangen, aan Haarlemmerweg en aan Broekweg (zie groene pijlen).

Automobilisten kunnen op de parkeerplaats aan de Haarlemmerweg terecht.

Unicum is bereikbaar via de Gooimeerlaan en Hallenweg. Volg daartoe de volgende route:

  • Ga vanaf de Willem de Zwijgerlaan de Gooimeerlaan op.

  • Neem de 2e afslag op de rotonde (3/4 rond)

  • Ga aan het einde van de weg rechts, volg deze weg tot het spoorwegviaduct, ga onder dit viaduct door en vervolg de weg tot het tennispark (aan de rechterzijde van de weg).

 

 


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden