Welkom bij T.C. Unicum - Home 

 

U bent hier: Home › 17/6 HJ Unicum Open

Henk Janssen Unicum Open

Dit jaar gaat zaterdag 17 juni het open toernooi van T.C. Unicum van start.
Het finale weekend is 24 en 25juni 2017. Klik op de logo's hiernaast voor extra info.

Klik hier

voor het wedstrijdprogramma
Klik hier


en volg ons via Facebook

Het wordt een gezellige week, waarin veel te zien en beleven is. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar fantastische wedstrijden, ook als je zelf niet meespeelt! Een overzicht van de wedstrijden is te vinden op toernooi.nl (of klik op het logo hierboven).

In de weekenden en avonduren betekent dit drukte op het park en weinig of geen ruimte om vrij te spelen. Voor diegene die niet aan het toernooi deelnemen, zal het zeker de moeite waard zijn om toch naar de club te komen om naar tennis te kijken onder het genot van een drankje op het terras. Het "Henk Jansen Unicum Open" is altijd een drukke en gezellige week op TC Unicum.

Maaltijden & Muzikale omlijsten

Ook voor de inwendige mens zal weer gezorgd gaan worden, evenals voor een sfeervolle muzikale omlijsting!

 

Het toernooi

We spelen het toernooi op actuele rating voor speelsterkten 2 tot en met 8 in de DE, HE, DD, HD, GD. In het enkelspel wordt je ingedeeld op basis van je actuele rating in speelschema's. Dat belooft spannende partijen want de speelsterkte van de spelers/sters ligt in een speelschema maximaal 1,0 punt uit elkaar!

In het dubbelspel wordt voor de indeling in wedstrijdschema's de rating van de dubbelspelpartners bij elkaar opgeteld. De speelsterkte van het sterkste koppel en het zwakste koppel in één wedstrijdschema ligt maximaal 2,0 uit elkaar.

Het is toegestaan voor deelnemers TWEEmaal in te schrijven in eenzelfde dubbelspelcategorie. (dus tweemaal in HD-, tweemaal in de DD- of tweemaal in de GD-categorie). Enige voorwaarde is dat de opgetelde speelsterkte van beide koppels zodanig zijn dat een speler niet in hetzelfde spelschema terecht kan komen (dus minimaal 2,000 verschil in opgetelde actuele ratings).

Hiermee is het mogelijk om diverse combinaties te maken van een heel goede speler met iemand van een lagere speelsterkte. Dit is voor veel tennissers leuk en gezellig om te doen en het geeft het toernooi een uniek karakter. Op deze manier komen er hele leuke, verrassende combinaties op de baan, die anders nooit een toernooi samen zouden spelen. Je kunt een dubbel spelen met je teamgenoot maar tegelijkertijd ook een dubbel met je zoon c.q. dochter of partner.

Aandachtspunt is dat Toernooi.nl hier nog niet op is aangepast waardoor je bij inschrijving een mededeling krijgt dat inschrijving voor 2x dezelfde categorie niet mogelijk is. De dubbelspelparter kan overigens wel inschrijven. Stuur in die gevallen even een mailtje naar de toernooileiding (unicumopen@tcunicum.nl) voor de sluitingsdatum van de inschrijving zodat de dubbel op de lotingsavond alsnog handmatig kan worden toegevoegd


 

* Om de in 2008 overleden clubtrainer Henk Janssen te eren voor alles wat hij 20 jaar heeft betekend voor Unicum heeft het bestuur voorgesteld om het open toernooi voortaan naar hem te vernoemen. Het Henk Janssen Unicum Open staat voor het competitieve maar zeker ook het sociale element van deze prachtige sport. Het zijn waarden die Henk in al die jaren als geen ander heeft uitgedragen.
 

 

Op woensdag- en vrijdagavond pakt Carla van der Voorn en Annemiek Wegman voor jou extra uit met de volgende specials:
Zoek in site:
Loginstatus:

Verwijs-knoppen:

Eten Bestellen !Internet-afhangen
in afhangbord.nl


Ledenlijst bij
afhangbord.nl

bardienst
Rooster+inschrijven
in mijn.KNLTB.club


Ladder competitie bij
sportconnexions.nl


Overzicht Baanbezetting
bij afhangbord.nl

Logo Sponsorkliks
SponsorKliks-pagina TC Unicum

 

Bedankt voor het bezoeken van Welkom bij T.C. Unicum - Kom snel terug.

Historie
Park en route
Bestuur
Commissies
Vacatures
Nieuwsbrieven
Lidmaatschap
Aanmeldingsformulier
Aanmeldingsformulier 2
BAR-diensten
TennisLes
Wintertennis
Baanreserveringen
Internet afhangen
KNLTB Clubapp
Sponsors
Donateurs
Vrienden
Sponsor opties
Sponsorkliks
Unicum Clubladder
INFO Voorjaarscomp.
INFO Najaarscomp
Teams voorjaar 2017
Zondag Avond 2017
Teams najaar 2017
Evenementenoverzicht
26/3 Open dag
Vrijdag Rackettrekken
30/6 Mid-Zomer-Avond
22/7 Senioren Toernooi
23/8 Onderlinge 2017
Externe toernooien
Herendubbels
Gedragsregels
Evenementen en foto's
Jeugdcommissie
Tenniskids
Whoznext
16/10 Jaap Noordman
Info voor ouders

Ogenblik a.u.b. ...