Padelles

 

PDL is het Leidse padeltrainerscollectief die de padellessen verzorgt voor leden van TPC Unicum.

De trainingen worden verzorgd door een team van zes gediplomeerde padeltrainers, Onno Eskens, Carlos de la Figuera, Annemieke Oudshoorn, Kees-Jan Schuilenburg, Jacqueline van Wijk en Stef van der Wilk. 
Hieronder stellen ze zich aan je voor.
"Padel is even spectaculair als laagdrempelig. Zelfs zonder tenniservaring is iedereen al in staat om aan het einde van onze eerste les de eerste rallies en punten te spelen."

Inschrijven voor padelles

PDL biedt lessenreeksen van vijf en tien lessen aan, in groepen van vier, beginnend in de week direct na de opening van de banen. Inschrijven kan alleen digitaal via via hun de website van PDL.

Als je nog geen account hebt, moet je éérst op de website registreren, via Menu en dan 'Registratie jezelf'.
Je kunt daarna vanuit je eigen PDL account een account aanmaken. Als je je ingeschreven hebt word je regelmatig met een e-mail op de hoogte gehouden van speciale activiteiten en ontvang je vóór ieder seizoen een herinnering om in te schrijven voor padelles.

Nieuw lid bij TPC Unicum

Ben je nieuw padellid bij Unicum, dan graag eerst het aanmeldingsformulier van TPC Unicum invullen zodat jouw gegevens bekend zijn bij de ledenadministratie van de club en ook bij de KNLTB. 

Mocht je nog vragen hebben over de trainingen, dan kun je terecht bij hoofdtrainer Onno Eskes, bereikbaar via [email protected].

Trainers


Onno Eskes

Onno Eskes
Groepen op dinsdag


Carlos de la Figuera

Carlos de la Figuera
groepen op woensdag 20:00 en 21:00 uur


Uriël Maarsen

Uriël Maarsen
groepen op maandag 21:00 uur,
dinsdag 19:00, 20:00 en 21:00 uur,
woensdag 15:00 uur


Annemieke Oudshoorn

Annemieke Oudshoorn
groepen op donderdag


Kees-Jan Schuilenburg

Kees-Jan Schuilenburg
groepen op vrijdag


Jacqueline van Wijk

Jacqueline van Wijk
groepen op maandag


Stef van der Wilk

Mijn naam is Stef van der Wilk, sinds 2008 werkzaam als tennistrainer bij TPC Unicum.
In een vak waarin je andere mensen iets wil en kunt leren ben je zelf ook nooit uitgeleerd. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, ontdek ik steeds weer andere tools. Het is voor mij iedere keer opnieuw een uitdaging om op de leukste en beste manier te coachen en mijn leerstof over te brengen. Vaak wil men té snel, té veel bereiken. Soms gaat dit letterlijk met vallen en opstaan. Bereidheid om fouten te maken hoort erbij, maar het belangrijkste is dat u plezier met padel.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden