Rosmalen grastoernooi 11-17 juni 2018

29 mei 2018


Dit jaar is T.C. Unicum partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland:
Libema Open in Rosmalen.

Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. 
Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, met zelfs Andy Murray! 
Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen leden van T.C. Unicum €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten:
Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

Deelnemersveld mannentoernooi Libema Open grotendeels bekend

Opvallendste naam bij het mannentoernooi van het Libéma Open is die van Andy Murray. De voormalig nummer één van de wereld maakt na bijna een jaar zijn comeback op de ATP Tour. Na Wimbledon vorig jaar kwam de drievoudig Grand Slamkampioen niet meer in actie in verband met een heupblessure. Het is de eerste keer dat de 30-jarige Brit een grastoernooi buiten het Verenigd Koninkrijk speelt.

Titelverdediger en grasspecialist Gilles Muller behoort ook dit jaar weer tot de titelfavorieten. De jonge Russen Karen Khachanov en Daniil Medvedev kloppen nadrukkelijk aan de deur van de wereldtop. Daar waar de voormalige top10-spelers Richard Gasquet en Fernando Verdasco al jaren toehoren. Een speler om in de gaten te houden is Filip Krajinovic. De getalenteerde Serviër kende in het verleden veel blessureleed, maar is sinds vorig jaar aan een grote opmars bezig op de ranking. De Nederlandse eer wordt hoog gehouden door Robin Haase.

Voor het ATP 250-toernooi zijn nog drie wildcards beschikbaar. Wie deze krijgen toebedeeld wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden