Nog 3 dagen inschrijven voor de Onderlinge

21 oktober 2018


Je kunt je nog 3 dagen inschrijven voor de Onderlinge. Op 24 oktober sluiten de inschrijvingen! Schrijf je snel in en mis het niet.

Inschrijven kan hier.

Zoals jullie weten krijgt de Onderlinge dit jaar een spookachtig tintje! Vanaf woensdag 31 oktober proberen we elkaar niet alleen met prachtig tennisspel de stuipen op het lijf te jagen! Zo worden er op vrijdag 2 november weerwolven losgelaten in ons clubhuis. Wie durft, mag mee komen spelen met het gruwelijk gezellige Weerwolven van Wakkerdam - een spel dat met wel twintig spelers gespeeld kan worden! Het is niet moeilijk, dus doe mee! Graag wel even melden dat je komt, zodat we daar rekening mee kunnen houden!

Een week later - op 9 november - is het tijd voor je beste en engste Halloween-outfit voor het Glow in the Dark-verkleedfeest. Kon je eerder op de dag het bloed van je tegenstander wel drinken, dan is dit feest de uitgelezen mogelijkheid om in volledige vampier-modus te komen feesten! Vanaf 21.00 uur wordt het een monsterlijk feest in Spookhuis Unicum! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden