Inschrijving voor (bar)diensten 2018

22 maart 2018


Inschrijven op TC Unicum webiste
Inschrijven voor bardiensten is nu mogelijk via de website. Voor een uitgebreide uitleg hoe dit werkt, volg deze link: https://www.tcunicum.nl/verenigingsdiensten
Onder de tab BAR-Diensten, vind je ook praktische informatie m.b.t. de uitvoering van de bardienst.
Er is ook een tab Baan-Diensten, dit houdt verband met het deels zelf uitvoeren van baanonderhoud dat we in de toekomst gaan doen, inschrijven voor baandiensten is op dit moment nog niet mogelijk, maar neem vooral notie van de informatie.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt
We vragen jullie om uiterlijk 30 april tenminste één bardienst in te plannen voor de periode tot 9 juli (aanvang aanleg TopClay (= Claytech) banen). Voor de afloop van deze termijn zal aan de leden die nog niet hebben ingeschreven voor een bardienst een herinnering worden gestuurd. Is er na verstrijken van de termijn nog steeds niet ingeschreven, dan volgt een incasso voor de afkoop van 3 diensten à 75 euro.

Afkopen is mogelijk
Degenen die de bardiensten willen afkopen, kunnen dit melden bij de penningmeester: [email protected].
In het diensten inschrijfsysteem zal binnenkort nog een faciliteit worden gecreeërd om leden met ontheffing van diensten vast te leggen. Daarover volgt binnenkort meer informatie. Vooralsnog gaan wij voor aanspraak op ontheffing uit van de in voorgaande jaren gehanteerde criteria.

Voor degenen die dit bericht ontvangen maar aanspraak willen maken op ontheffing, omdat zij de diensten willen afkopen, de gezegende leeftijd van 75 jaar reeds hebben bereikt of actief zijn in een commissie of anderszins: het is op dit moment nog niet mogelijk de adressenlijst voor deze mailing te filteren zodat iedereen die in één van deze categorieën past, niet wordt meegenomen. En natuurlijk staat het iedereen vrij een extra steentje bij te dragen. De ervaring leert dat bardiensten draaien doorgaans een gezellige activiteit is!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden
Nederland