Help UNICUM de winter door!

23 december 2018


Het is bijna kerst en het nieuwe jaar nadert snel. Niet zo lang geleden heeft de barcommissie in de Unicum-nieuwsbrief laten weten, dat de inschrijving voor de bardiensten (voor de eerste 3 maanden van 2019) open is gesteld, met het verzoek aan een ieder toch weer snel minimaal 1 bardienst in te plannen.

Daar is nog bijna geen gehoor aan gegeven. Zoals het er nu uitziet, zijn de bardiensten in de eerste twee weken van januari 2019 nog voor het grootste deel niet ingevuld. Dergelijke gaten zijn niet op te vullen met ingehuurde medewerkers. De consequentie zou kunnen zijn, dat het clubhuis dicht moet blijven en je na dat het tennissen niet nog even gezellig een drankje kunt drinken. 

Dus hierbij het dringende verzoek om je snel in te schrijven voor een bardienst.
Help ons om ook de gaten in het rooster ná 1 januari 2019 te dichten.

  1. Op de website: Mijn Club / Diensten  (in Lijstvolgorde) zie je alle diensten staan waarop met één klik (nou ja…, je moet tweemaal klikken) nog ingeschreven kan worden.
  2. Inschrijven kan natuurlijk ook met de ClubApp. Scroll op het opstartscherm en ’tap’ op Dienstenplanner. Daarna kun je door het bardienstenrooster bladeren (per dag en per maand) en met éénmaal tappen een nog vrije dienst selecteren en inschrijven!
De barcommissie wenst jullie hele fijne kerstdagen, een goed uiteinde en een alvast een gelukkig 2019.


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden