Afhalen KNLTB pasjes

13 april 2018

In de afgelopen anderhalve week heeft een groot aantal van jullie de KNLTB pas afgehaald op de daarvoor geplande gelegenheid tijdens de Open Dag en de 4 extra afhaalmomenten daarna. Circa driekwart van de passen is nu uitgereikt, dat is een mooi resultaat! Bedankt daarvoor.

Een aantal leden, van wie de pas al beschikbaar was, maar die nog niet in staat zijn geweest hun pas op te halen, hebben gevraagd wanneer dat alsnog mogelijk zal zijn. Daarnaast zullen - vanwege de door de KNLTB gemelde vertraging bij het aanleveren van de passen - er nog een groot aantal passen binnenkomen van nieuwe leden die zich recent hebben aangemeld, of waarvan de pasfoto pas recent is doorgegeven aan de ledenadministratie.

Extra afhaalmomenten en voor nieuwe leden
Zodra wij de volgende zending passen van de KNLTB hebben ontvangen, zullen wij nog een aantal extra afhaalmomenten inplannen. Dat zal op vrij korte termijn zijn.
De nieuwe leden laten we via een persoonlijk bericht weten of hun pas al binnen is, zodra we zeker weten dat ze die op kunnen halen.

Met vriendelijke groet,

Onno van Steenis
Secretaris T.C. Unicum

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden
Nederland