Toernooikalender Leiden

1. Toernooikalender(s) 

Er worden op TC Unicum maar ook bij veel andere tennisverenigingen in het District Leiden van de KNLTB wekelijks toernooien georganiseerd op verschillende niveau's. Een uitgebreide lijst van alle toernooien kun je vinden in als je inlogt in MijnKNLTB:

Er verschijnt een lange lijst van alle toernooien uit de zomerkalender 2015 van het District Leiden, beginnen met de toernooien in week 19 tot en meet week 44 met links naar alle gegevens van die toernooien.
Of: klik hier om een districts-toernooikalender te downloaden.

Als het toernooien zijn die georganiseerd worden op actuele rating dan wordt je, na inschrijving, bij de loting van de wedstrijdschema's automatisch ingedeeld in een wedstrijdschema met tegenstanders van ongeveer dezelfde sterkte.
Als het nog toernooien zijn waar je op speelsterkte moet inschrijven kun je het beste de speelsterkte kiezen die vermeld staat op jouw eigen KNLTB Ledenpas.

2. Mijn KNLTB

Iedere officiële wedstrijd die je speelt op toernooien, in een competitiewedstrijd maar ook bij voorbeeld in de onderlinge kampioenschappen op TC Unicum zelf, wordt bij de KNLTB geregistreerd. Daar wordt ook bijgehouden, afhankelijk van de uitslag en van de sterkte van je tegenstander, of de uitslag invloed heeft op jouw "Actuele Rating". De actuele rating geeft dus eigenlijk het meest precies aan wat jouw echte speelsterkte is. je krijgt een AR voor de sterkte in het enkelspel en een AR voor het dubbelspel.

De actuele rating van jezelf kun je altijd terugvinden in MijnKNLTB bij je eigen spelersprofiel. Als je enkele jaren geen wedstrijden speelt dan loopt je actuele rating automatisch weer terug naar het laagste niveau van 8,9999.

In het spelersprofiel kun je ook de uitslagen van alle wedstrijden terug vinden die je de afgelopen jaren hebt gespeeld.
Dat kun je daar zelfs terugvinden van alle 600.000 andere tennisspelers in Nederland!

3. Alle Zomer tennistoernooien in het District Leiden

Informatie over het toernooiencircuit in het District Leiden vindt u op de KNLTB-site
KNLTB  Tennissers  Toernooien  Districtsmasters & circuits  Circuittoernooien Leiden

De toernooinamen van de circuitternooien op:
KNLTB-Circuittoernooien Leiden

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden