Toss-tennis

7-12-2018 18:00 - 7-12-2018 22:30

Toss
Al heel veel jaar is de vrijdagavond op TC Unicum bekend als de toss of rackettrek-avond. U kunt uw KNLTB-pas afgeven aan de barbezetting en de pasjes worden in groepjes van 4 ingedeeld voor dubbels van drie kwartier.

Nadat de wedstrijden begonnen zijn worden de pasjes opnieuw ingedeeld. Leden die nog niet eerder gespeeld hebben komen als eerste aan de beurt maar vaak kunt u gewoon in de volgende ronde doorspelen. Als u uw KNLTB-pas vóórdat u de baan op gaat ondersteboven legt (dus met de foto naar beneden) dan wordt u niet meer opnieuw ingedeeld voor een volgende ronde.
Het toss-tennis op de vrijdagavonden gaat het gehele seizoen door behalve tijdens toernooien. Iedereen die zin heeft om te dubbelen, kan naar de club komen en wordt dan met enkele andere Unicummers ingedeeld. Het is daarom altijd weer verrassend met wie en tegen wie u speelt. Een uitstekende mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen om direct eens een extra tennisafspraak mee te maken. 

De eerste ronde begint elke vrijdagavond om 19:30 uur. De volgende rondes starten ong. om 20.15 uur, 21.00 uur en 21.45 uur. Na de laatste ronde kun je nog een half uurtje doorspelen. Het is natuurlijk mogelijk om op een later tijdstip aan te schuiven of tijdens de avond een ronde over te slaan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden