KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp is een app voor op je iPhone of Android telefoon waarmee je een aantal zaken gemakkelijk kunt regelen.

De mogelijkheden met de ClubApp worden steeds uitgebreider. Om maar even wat te noemen: Clubnieuws van TC Unicum bekijken; online afhangen (voor 2018 nog niet geactiveerd!); andere leden opzoeken om te bellen of e-mailen; een tennismaatje vinden en jezelf opgeven; de clubagenda bekijken en eigen agenda instellen; je eigen foto aanpassen; het programma van competitieteams zien; uitslagen van alle teams zien; notificaties instellen voor de agenda; KNLTB nieuws bekijken

Je kunt de app op de volgende plekken downloaden:

    

De laatst beschikbare versie van de ClubApp is 1.5.
Indien jouw App niet automatisch wordt geupdate kun je het gemakkelijkst de ClubApp verwijderen en opnieuw downloaden.

Extra toelichtingen

 1. Hoe stel ik de competitieuitslagen in?
 2. Hoe stel ik notificaties voor activiteiten in?
 3. Hoe upload ik een (nieuwe) pasfoto?

Eerste keer de clubapp gebruiken

De eerste keer dat je de clubapp gaat gebruiken moet je een nieuw wachtwoord aanmaken. Je kunt dit doen met je KNLTB nummer. Zoek eerst Unicum op en volg daarna de instructies!

Hier kom je binnen

Op het eerste scherm (na inloggen) zijn te vinden:

 • De menubalk
 • Het weerbericht voor vandaag
 • Baan afhangen
 • Clubnieuws
 • ‘Maatje gezocht voor vandaag’
 • Club agenda
 • Contact

Daarnaast is overal rechts onderin het scherm een tennisbal te vinden, met deze snelkoppeling kunnen leden direct afhangen.

Online afhangen

Je kunt met de ClubApp online afhangen! Klik op Baan afhangen, of op de tennisbal. Kies je medespeler(s) en een dag. Hierna gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Kies een passend moment en bevestig de afhang actie. Afhankelijk van hoe Afhangbord.nl is ingesteld moet hetlid wel nog even zijn pasje door het afhangbord op de vereniging halen.

Clubnieuws

Een overzicht, op datum, van nieuws dat bij Unicum is geplaatst. In de toekomst kunnen we voor belangrijke berichten ook "Push Berichten" sturen, dan krijg je een notificatie bij belangrijk nieuws.

Clubagenda

Bij het aanklikken van een agenda item krijg je extra informatie te zien, zoals de organisator, maar ook een omschrijving met eventuele bijlage. Daarnaast is het rechts bovenin mogelijk om het agenda item tot Favoriet te maken. Favoriete agenda items komen in je persoonlijke agenda. Daarnaast beschikt de club agenda over tabbladen afhankelijk van de Labels die aan jou zijn toegekend, zo heb je snel een overzicht welke items er voor jou als jeugd of als senior lid van belang zijn.

Contact

Hierin staan de contactgegevens van T.C. Unicum. 

Mijn profiel

Op de pagina ‘Mijn profiel’ zie je je eigen speelsterkte en je favoriete agenda-items, via de knop rechtsboven kan je je e-mailadres / telefoonnummer en je privacy voorkeuren aanpassen, dit wordt direct verwerkt in de clubadministratie van je vereniging.

Maatjes

 • Gevonden worden
  Met maatjes kunnen leden binnen uw vereniging elkaar vinden en verbinden. Een lid zal eerst voor zichzelf via het apponderdeel maatjes aan moeten geven hoelang hij beschikbaar is als maatje, vervolgens kan het lid zijn voorkeuren aangeven op basis van leeftijd, speelsterkte, wanneer beschikbaar en geslacht. Vervolgens via de tab ‘over jou’ is het mogelijk vrije tekst te plaatsen. 
 • Maatje zoeken
  Direct op basis van de voorkeuren worden maatjes voor jouw als lid. Door een maatje aan te klikken kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar je maatje van keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen wat je in geeft en daarbij ook jouw telefoonnummer en e-mailadres, het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.
 • Favoriet maken
  Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken, druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.

Instellingen

Via het onderdeel Meer - App instellingen kun je als gebruiker zelf aangeven hoe snel en wanneer jeeen herinnering op de telefoon wil ontvangen voor een bepaald onderdeel. Zie hierboven de links naar de extra toelichtingen.

 • Afhang herinnering 
  Heb je afgehangen via de ClubApp? Dan ontvang je hiervan een X minuten/uren/dagen nog een herinnering.
 • Club agenda events 
  Een herinnering van alle evenementen/items die in de Club agenda staan, wel zo leuk als je actief betrokken bent bij de vereniging. Zo vergeet je de ALV nooit meer.
 • Mijn agenda events
  Via deze optie krijg je alleen een herinnering van de Club agenda items die je tot favoriet hebt gemaakt. Dus alleen die dingen die er voor jou toe doen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden
Nederland