Bestuur

Voorzitter

Rudy van Zijp is voorzitter sinds december 2012. Hij voelt zich verantwoordelijk voor een positieve uitstraling van Unicum binnen en buiten de tenniswereld. Samen met zijn medebestuurders wil hij alle leden in staat stellen om op een plezierige wijze en op hun eigen niveau te tennissen op het mooie park van Unicum. Hij streeft daarbij naar een plezierige en effectieve wijze van besturen.

Vragen? Mail naar [email protected]

Secretaris

Onno van Steenis is in de ALV van december 2014 benoemd tot bestuurslid en secretaris van de vereniging. Hij is in het midden van de jaren negentig lid geworden bij Unicum, sport heeft een hoge prioriteit in zijn leven. Bij Unicum spreekt hem vooral aan het grote aantal activiteiten dat voor en door leden worden georganiseerd dankzij de vrijwillige inzet van een groot aantal mensen. Hij hoopt zijn steentje bij te dragen als secretaris.

Vragen? Mail naar [email protected]

Penningmeester

Marinus Ouwerkerk is penningmeester sinds augustus 2018.

Hij verzorgt de financiële administratie en samen met zijn medebestuursleden houdt hij de vereniging financieel gezond.

Vragen? Mail naar [email protected]

Technische Commissie

Emiel Reiniers is sinds januari 2016 lid van het bestuur maar heeft eerder enkele jaren in de jeugdcommissie gezeten. Binnen de vereniging is hij verantwoordelijk voor het beleid t.a.v. competitietennis, KNLTB toernooien en trainingen via Match.
Vragen? Spreek hem aan op de club of
mail naar [email protected]

Jeugdcommissie

Michel Rademaker is sinds 2012 voorzitter van de jeugdcommissie. Samen met de andere jeugdcommissieleden en ouders wil hij zorgen voor het jeugdbeleid en de uitvoering van de vele activiteiten voor de jeugd. Er moet meer fun rondom activiteiten komen en de oudere jeugd gaat meer betrokken worden bij de toernooien en evenementen.

Wil je helpen of heb je een vraag?
Mail naar [email protected]

Marketing & Communicatie

Birgit Soethof is sinds januari 2017 lid van het bestuur.

Wil je helpen of heb je een vraag?
Mail naar [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden
Nederland