Baanreserveringen

Actuele baanbezetting en Reserveringskalender

In verband met de invoering van het nieuwe afhangbord
is de informatie op deze pagina niet correct meer!
Als de functies op het nieuwe KNLTB-afhangbord ter beschikking komen wordt deze pagina aangepast

Unicum werkt met een digitaal afhangbord van KNLTB.club.

  • Je dient vóór het spelen de baan ALTIJD eerst een baan af te hangen op het afhangbordscherm bij de bar in het club-paviljoen of,als je via Internet een baan hebt gereserveerd, je aanwezigheid te bevestigen. Daarvoor gebruiken we de KNLTB-ledenpas.
  • Internetreserveren zal op een beperkt aantal tijden en banen mogelijk worden via de ClubApp of via het tabbklad afhangen bij 'Mijn Club' in onze website.
  • Introduceren van niet-leden is soms ook mogelijk, zie hiervoor het afzonderlijk introductiereglement. Daarbij is altijd de nadrukkelijke toestemming van de barbezetting nodig die kan beoordelen of en op welke baan geïntroduceerd kan worden. Het introductiegeld wordt geïnd per automatische incasso bij degene die introduceert. Verlies je pasje dus niet!
  • Als het donkerder wordt, wordt de baanverlichting automatisch aangeschakeld als je afgehangen hebt via het afhangbord.
  • Na afloop van de speeltijd blijft de baanverlichting nog enkele minuten gedimd branden om. de baan te kunnen slepen.
  • Als je bij het afhangen géén specifieke baan kiest, wijst het afhangbord je de baan toe die het langst niet afgehangen is. Het kan echter zijn dat daar nog wel clubgenoten staan te spelen terwijl de tennissers van een andere baan al eerder vertrokken zijn.

In die gevallen is het de bedoeling dat je eerst de lege baan uitkiest zodat we geen leden van de banen sturen terwijlk er nog andere banen beschikbaar zijn. Kijk dus vóór het afhangen even op het 'overzicht van de banen', zodat je weet welke banen nog niet in gebruik zijn en je op een baan kunt reserveren die nog vrij is.

  1. Momenteel kun je thuis nog niet zien hoe druk het is op het park. Het nieuwe afhangbord van KNLTB.club is (nog) niet on-line voor leden te zien.
  2. Wil je via internet reserveren (kan alleen op sommige tijden en bepaalde banen) klik dan eerst op de rode knop "Afhangen" in de rechterkolom van de website. In het scherm dat je daarna krijgt klik je op "nieuwe reservering" waarna je jouw tennispartner(s), de dag, de baan en het tijdstip kunt selecteren. Zie Vereniging / Internetafhangen voor uitleg.
  3. WERKT MOMENTEEL NIET Wil je weten of er evenementen gepland zijn of hoe lang die duren? Kijk dan in de reserveringskalender. Het overzicht toont alleen geplande evenementen, zoals trainingen, competitie, tennisles, toernooien, Toss-avonden, etc. Met de buttons + 1 dag + 1 week  + 1 maand kun je door het schema scrollen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden