Welkom bij T.C. Unicum - Home 

 

U bent hier: Home › Vereniging › Lidmaatschap

Lidmaatschap

 

Unicum is een gezellige club met een gezonde leeftijdsopbouw. Presteren en recreeren gaan hand in hand. Er wordt veel in georganiseerd verband getennist, maar dat geldt voor competitie- en voor recreatietennis gelijk. Ook kunt u elke vrijdagavond meedoen met het rackettrekken, waarbij u in gemoedelijke sfeer een balletje kunt slaan en kunt kennismaken met clubgenoten.

Natuurlijk bestaat er ook een mogelijkheid voor het nemen van lessen. Beginners en gevorderden kunnen onder deskundige leiding privé-of groepslessen volgen. Ook de allerkleinsten kunnen op speelse wijze met het tennis vertrouwd raken.

Nieuwe leden hebben bij het nemen van les in principe voorrang, zodat zij het spel leren en andere leden leren kennen. Bij het indelen van lesgroepen gelden dezelfde regels als voor leden die al langer lid zijn. Wij vragen uw begrip er voor dat de tennisschool niet altijd kan voldoen aan voorkeurstijden.

Lid worden

Unicum heeft nog ruimte voor nieuwe leden. We kennen geen wachtlijst, u kunt meteen gaan tennissen.
Wilt u lid worden, maak dan gebruik van het aanmeldingsformulier.

Contributie

Unicum kent geen inschrijfgeld. De tarieven zijn inclusief het deelnemen aan diverse evenementen, zoals bijvoorbeeld de clubkampioenschappen en de competitie.

Lidmaatschap   Geboren in  Incasso 2016*
Senioren (v.a. 18)  1999 of eerder  € 190
Studenten**  n.v.t.  € 130
Junioren  (13 t/m 17)  2000 t/m 2004  € 125
Pupillen (t/m 12)  2005 of later  €  77
Eerstejaars pupillen (≤ 12)  2005 of later  €  28
Niet spelend lid  n.v.t.  €  36

 *  Incasso van de contributie zal in de eerste week van maart gebeuren. Daarna voor nieuwe leden aan het eind van elke maand.
** Kopie van de collegekaart naar Unicum Ledenadministratie sturen. Leden van L.V.V.S. Augustinus krijgen een korting van € 30. Lidmaatschap graag bij aanmelding doorgeven.

Rekeningnummer van T.C. Unicum:

Het rekeningnummer van T.C. Unicum is: NL03 INGB 0003 9272 05.

Winterkorting Terwegen Indoor, Sassenheim

Veel Unicum-leden spelen in de winter binnen door. Speciaal voor Unicum-leden is een afspraak gemaakt met Terwegen Indoor, dat als onze leden een 10 urenkaart kopen ze als Unicumlid GRATIS een extra uur spelen krijgen. Daarmee heb je een uur extra tennis voor dezelfde prijs (11 uren). Ook steun je op deze manier de TC Unicum clubkas, want van elke 10 urenkaart ontvangt onze tennisclub € 10 van Terwegen Indoor.

  • De urenkaart kun je ook na afloop van het seizoen nog gebruiken (over meerdere seizoenen) en vervalt dus nooit.
  • Je kunt de kaart de hele week op alle vrije uren gebruiken m.u.v. ma t/m vr avond van 18:00 tot 22:00 uur.
  • Bovendien kun je vóór het eerste uur van elke dag (9:00) en ná het laatste uur van de doordeweekse dag (23:00) een half uur extra GRATIS spelen !

Het boeken van een tennisbaan kan onze website of via de website van Terwegen d.m.v. de speciale Unicum button.
De registratie en het reseveren / afboeken van de speeluren is volledig digitaal.
Bij Terwegen speel je op een naaldvilttapijt, wat minder belastend is voor de knie- en enkelgewrichten dan andere hardcourt banen.

Jeugdsportfonds: Alle kinderen moeten kunnen sporten

Het Jeugdsportfonds Leiden creëert sportkansen voor minder bevoorrechte jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, die wonen in de gemeente Leiden. Het gaat om jongeren die graag in groepsverband willen sporten, maar dat vanwege de financiële situatie van hun ouders niet kunnen. Bent u benieuwd of uw kind in aanmerking komt voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds Leiden, neem dan een kijkje op de website van het Jeugdsportfonds Leiden.

Ledenopbouw

TC Unicum had in 2013 ruim 900 leden. Volgens voorschrift van de KNLTB mag een vereniging maximaal 110 leden per baan toelaten. Dat betekent dat Unicum met zijn 10 banen dus nog ruimte voor nieuwe leden heeft. We hanteren dan ook geen wachtlijst. De grootste groep leden is tussen de 35 en 44 jaar oud, en ook de aanpalende leeftijdsgroepen zijn goed vertegenwoordigd.

 
Toelichting verenigingsdiensten

Als je lid wordt van Unicum, dan is het gebruikelijk ook wat te doen voor de club onder het motto: ‘Vele handen maken licht werk’. Van elk Unicum lid wordt verwacht dat hij of zij een drietal bardiensten doet gedurende een seizoen. Dat mag natuurlijk ook vaker als je het leuk vindt of de club meer wilt ondersteunen.

De bardiensten geregeld via het KNLTB-afhangbord. Je kunt daar komen via de rode knop in de rechter kolom van de Unicum webpagina's. Hoe eerder je je inschrijft, des te meer keus je hebt. Je kunt daar, gedurende het seizoen, ook zien wie er is ingedeeld.

Als je geen bardienst wilt doen, er of geen tijd voor hebt, dan kun je dat afkopen à 25 euro per dienst (75 euro totaal). Je kunt er ook voor kiezen om plaats te nemen in een commissie. Daar hebben we ook nog enkele vacatures.
Meer informatie kun je lezen in het reglement van de verenigingsdiensten. Hier staat nog een uitleg over het inschrijven voor een dienst.


 
Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen kunt u doorgeven via het wijzigingenformulier onder MijnUnicum (eerst inloggen).  

Heeft u vorig jaar géén credit card pas ontvangen of wilt u een nieuwe foto fot op uw pas, stuur dan voor 15 januari één pasfoto naar de ledenadministratie, door deze hieronder te uploadenvia . Bij digitale aanlevering naam van pasfoto voorzien van achternaam en voorletters. De pasfoto moet digitaal 300x400 pixels zijn. Klik voor KNLTB-voorwaarden pasfoto hier. Als u de foto na 15 januari inlevert proberen we uw pas op tijd gereed te krijgen, maar kunnen dat niet garanderen. De foto hoeft voor senioren slechts éénmaal per 10 jaar en voor junioren eens per 3 jaar vernieuwd te worden.
 

Lidmaatschap opzeggen

Liever niet maar mocht udat toch willen doen dan moet u het volgende weten. Opzeggingen worden volgens de verenigingsstatuten alleen schriftelijk geaccepteerd, je kunt dit doen door ons te mailen. En wel vóór 1 december voorafgaand aan het seizoen. Als de opzegging dus niet is ontvangen wordt de reguliere contributie in rekening gebracht. De reden hiervoor is o.a. dat bij het vaststellen van de begroting van de dan bekende ledenaantallen wordt uitgegaan en dat tevens in die periode de afdracht aan KNLTB berekend wordt.

TC Unicum Ledenadministratie
  

 

Zoek in site:
Loginstatus:

Verwijs-knoppen:

Eten Bestellen !Internet-afhangen
in afhangbord.nl


Ledenlijst bij
afhangbord.nl

bardienst
Rooster+inschrijven
in mijn.KNLTB.club


Ladder competitie bij
sportconnexions.nl


Overzicht Baanbezetting
bij afhangbord.nl

Logo Sponsorkliks
SponsorKliks-pagina TC Unicum

 

Bedankt voor het bezoeken van Welkom bij T.C. Unicum - Kom snel terug.

Historie
Park en route
Bestuur
Commissies
Vacatures
Nieuwsbrieven
Lidmaatschap
Aanmeldingsformulier
Aanmeldingsformulier 2
BAR-diensten
TennisLes
Wintertennis
Baanreserveringen
Internet afhangen
KNLTB Clubapp
Sponsors
Donateurs
Vrienden
Sponsor opties
Sponsorkliks
Unicum Clubladder
INFO Voorjaarscomp.
INFO Najaarscomp
Teams voorjaar 2017
Zondag Avond 2017
Teams najaar 2017
Evenementenoverzicht
26/3 Open dag
Vrijdag Rackettrekken
30/6 Mid-Zomer-Avond
22/7 Senioren Toernooi
23/8 Onderlinge 2017
Externe toernooien
Herendubbels
Gedragsregels
Evenementen en foto's
Jeugdcommissie
Tenniskids
Whoznext
16/10 Jaap Noordman
Info voor ouders

Ogenblik a.u.b. ...