Welkom bij T.C. Unicum - Home 

 

U bent hier: Home › Jeugdhoek › Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

 

Hallo, ik ben Michel Rademaker. Ik ben sinds 2010 weer lid van Unicum. Van mijn kinderen Anouk en Bob tennist alleen Bob bij Unicum. De jeugdcommissie heeft de afgelopen jaren een heel leuk en gevarieerd activiteitenprogramma voor de jeugd opgezet en ik hoop dat nog verder te verbeteren. Ik wil proberen meer fun om de toernooien te organiseren en meer jeugdleden voor Unicum te werven. Verder wil ik meer oudere jeugdleden actief bij de activiteiten van de jeugdcommssie betrekken. Wil je helpen of heb je een vraag? Mail naar 
 
Ik ben Paul van Ark en al in mijn jonge jeugd ging ik met mijn ouders mee naar het mooie tennispark van Unicum. Uiteraard deed goed voorbeeld goed volgen en werd ook ik (net als mijn zusje) lid van Unicum. Zo komt het dat ik al jaren met veel plezier bij Unicum speel, het spelletje vond ik zelfs zo leuk dat ik tennisles ben gaan geven op o.a. Unicum. Met het tennisles geven ben ik gestopt, wel staat er regelmatig in de gymzaal waar ik vakleerkracht LO (gymleraar) ben een tennisonderdeel op het programma om de kinderen enthousiast voor tennis te maken.Sinds dit jaar ben ik een van de leden van de jeugdcommissie. Samen met de anderen en de jeugd gaan we er dit jaar een feestje van maken.
 
Ik ben Liesbeth Veenstra. Ik ben getrouwd met Marc en moeder van Marijn en Fieke. Ik tennis al zo ongeveer mijn hele leven en ben lid van Unicum sinds 1997. Ook Marc en de meiden zijn lid van Unicum. Marijn en Fieke vinden het leuk om met de competitie en andere jeugdactiviteiten mee te doen, dus ik ben dan vaak op de club. En als ik er toch ben, kan ik ook wel mijn handen uit de mouwen steken. Daarom heb ik besloten me aan te sluiten bij de jeugdcommissie. Unicum wil een club zijn met een enthousiaste jeugdgroep. We doen ons best om dat te faciliteren. Mocht je ideeën hebben over hoe het nog beter en leuker kan, dan horen wij dat graag!
 

Ik ben Loes Evers

Linda Ju

Ik ben Linda Ju

 

 

 

Zoek in site:
Loginstatus:

Verwijs-knoppen:

Eten Bestellen !Internet-afhangen
in afhangbord.nl


Ledenlijst bij
afhangbord.nl

bardienst
Rooster+inschrijven
in mijn.KNLTB.club


Ladder competitie bij
sportconnexions.nl


Overzicht Baanbezetting
bij afhangbord.nl

Logo Sponsorkliks
SponsorKliks-pagina TC Unicum

 

Bedankt voor het bezoeken van Welkom bij T.C. Unicum - Kom snel terug.

Historie
Park en route
Bestuur
Commissies
Vacatures
Nieuwsbrieven
Lidmaatschap
Aanmeldingsformulier
Aanmeldingsformulier 2
BAR-diensten
TennisLes
Wintertennis
Baanreserveringen
Internet afhangen
KNLTB Clubapp
Sponsors
Donateurs
Vrienden
Sponsor opties
Sponsorkliks
Unicum Clubladder
INFO Voorjaarscomp.
INFO Najaarscomp
Teams voorjaar 2017
Zondag Avond 2017
Teams najaar 2017
Evenementenoverzicht
26/3 Open dag
Vrijdag Rackettrekken
30/6 Mid-Zomer-Avond
22/7 Senioren Toernooi
23/8 Onderlinge 2017
Externe toernooien
Herendubbels
Gedragsregels
Evenementen en foto's
Jeugdcommissie
Tenniskids
Whoznext
16/10 Jaap Noordman
Info voor ouders

Ogenblik a.u.b. ...